O festivalu JazzFest...

Americký kytarový virtuoz jedinečného stylu Oz Noy a zejména s ním hrající bubeník Dennis Chambers, jeden z nejlepších světových jazz-fusionových hráčů a dlouholetý bubeník ve skupině kytaristy Carlose Santany, budou hlavními hvězdami šestatřicátého ročníku mezinárodního jazzového festivalu JAZZFEST KARLOVY VARY – SOKOLOV 2019. V této souvislosti je třeba zdůraznit i saxofonistku a zpěvačku Camillu Thurman, bez nadsázky supernovu newyorské moderní jazzové scény, a také českého mladého klavíristu úžasného talentu Tomáše Kača.

Ve dnech 11. - 24. října čeká na posluchače šestice koncertů, které nabídnou moderní jazz, hudbu s přesahy do jiných oblastí a fúzí s dalšími hudebními žánry, včetně hudby symfonické, se špičkovými hudebníky domácí i světové provenience.

Je to již dvacátý ročník pořádaný společností Jazzový kruh v čele s ředitelem a hudebníkem Milanem Krajícem. Festival se koná tradičně s podporou Města Karlovy Vary a Karlovarského kraje, záštitu JazzFestu poskytly primátorka města Karlovy Vary Ing. Andrea Pfeffer Ferklová, MBA a hejtmanka Karlovarského kraje Mgr. Jana Mračková Vildumetzová.

Celý článek ZDE.